9.21.2012

El Club del Còmic

Al Front Freak comencem un nou curs, i ho volem fer activant una de les facetes més comunes entre els freaks de tot l'univers: La lectura de còmics.

Cartell de la primera trobada del Club del Còmic
El Club del Còmic és un espai obert a tothom i d'entrada gratuïta. El Front Freak obre un espai amb tot tipus de publicacions de còmic interessants, a disposició tots aquells que s'hagin apuntat al club. Aquests, es reuniran els divendres en horari d'Espai Freak (18:00 - 21:00)al Casal de Joves de Torreblanca, i escolliran cada un un còmic per endur-se a casa. A mida que es vagin llegint els còmics, aquests s'aniran intercanviant entre els membres del club, setmana a setmana, fins que tothom hagi llegit tots els que vulgui.
A més de la lectura individual i l'intercanvi, un cop al més els membres del Club del Còmic es reuniran per comentar i debatre sobre els còmics que s'han llegit.

Aquest divendres 21 de setembre s'obre la primera trobada.
Si vols formar part del club del còmic, t'hi pots unir comentant-ho al Casal de Joves, enviant un mail a frontfreak@gmail.com o bé comentant-ho al facebook del Front Freak.
Si vols més informació al voltant de quins còmics s'estan llegint, posa't en contacte amb nosaltres de la mateixa manera.

I sí, pots portar els teus còmics per compartir-los amb els altres membres del club o bé només per fardar de les teves dots de col·leccionista!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada