6.25.2012

FESTA MAJOR 2012!

Hola, criatures flotants en càpsules esteril·litzades!

Com alguns de vosaltres sabreu (o no), aquest any el Front Freak participa molt activament en la Festa Major de Sant Cugat. Estem dins del grup d'entitats que duran a terme la nova proposta Des-plaça Jove, a la Plaça del Rei.

El divendres 29 a les 10:00 del matí hi ha un Torneig de MAGIC THE GATHERING, amb el mateix format que els que fem cada trimestre al Casal de Joves Torreblanca. I a les 17:00 del mateix dia, organitzem un Torneig de SOFTCOMBAT!

I el divendres 30, a les 19:00 hi ha el Llitboard, la baixada de carros artesanals. Les bases són les següents:

LLITBOARD 2012, concurs de baixada de carros
- REGLAMENT PER ALS PARTICIPANTS -


1. El Llitboard ha d'ésser de construcció totalment casolana.

2. La propulsió o tracció serà exclusivament animal i/o gravitacional. Queda totalment prohibida la utilització d'energia contaminant com motors d'explosió, interna o externa, i molt especialment l'energia nuclear.

3. És recomanable que el Llitboard porti un sistema de frenada per evitar deixar marques de les dents dels participants sobre l'asfalt.

4. Els pilots, com a mínim, seran dos (2). No es farà distinció de sexes, edats, 
ètnies, colors, ni religions. No hi ha límit màxim de pilots per Llitboard.

5. Durant la baixada, és obligatori que hi hagi, almenys, un pilot dalt del Llitboard.

6. La inscripció és oberta a tothom. Els menors de 12 anys hauran d'anar acompanyats com a mínim per un adult.

7. Cada Llitboard escollirà un comandant que serà el responsable i portaveu de l'equip, i qui tractarà amb l'Organització.

8. Cal obeir en tot moment les indicacions que us facin els membres de l'Organització, que aniran degudament identificats, i els cossos de seguretat, que també seran fàcils d'identificar.

9. La baixada es realitzarà en el circuit marcat, sortint del Passeig Francesc Macià amb l'encreuament dels carrers de la Torre i de la Creu, i baixant pel tram de Francesc Macià fins la Rambla del Celler.

10. Cada Llitboard ha d'ésser batejat amb un nom.

11. Seguretat:
- Casc obligatori per a tots els pilots i pilotes (de bici, escalada,  skate, moto, astronauta, esquí, etc).
- Roba de màniga llarga obligatòria.
- Proteccions recomanades (guants, colzeres, genolleres i peces de la 
disfressa de Transformer)

12. L'Organització vetllarà per la seguretat dels participants durant el recorregut, mitjançant bales de palla com a protecció a la baixada. No obstant, l'Organització no es fa responsable dels mals que es puguin fer els propis participants ni els que aquests poguessin ocasionar a terceres persones.

13. La baixada no és competitiva... Però us recomanem molt seriosament que 
baixeu *A FULL*!

14. Revisió del carro: L'Organització realitzarà un control obligatori  a tots els Llitboards abans de la baixada, a la zona de boxes. No busquem armes de destrucció massiva, només que els participants compliu les mínimes normes de seguretat que imposa el sentit comú.

15. Les inscripcions les podeu fer per correu electrònic a  
llitboard.inscripcio@gmail.com  indicant nom del grup i dels diferents pilots, edats, nom del Llitboard i un telèfon de contacte. També podeu utilitzar aquest correu per fer-nos arribar els vostres dubtes i suggeriments.

16. Data límit d'inscripció: *el dia 30 de juny, a les 13.00 h.*

17. Abans de la realització de la prova es farà una sessió explicativa amb tots els participants de tots els Llitboards.
18. Al finalitzar la prova s'entregaran premis als millors llitboards segons diferents paràmetres.

19. El fet d'inscriure's significa acceptar aquest reglament. Tot allò no previst romandrà sota la decisió de l'Organització.


 Que la força us acompanyi llarga i pròsperament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada